آموزش-فیلم-برداری

10 نکته طلایی هنگام فیلم برداری

بدون دیدگاه

تصویربرداری یکی از شغل های جذاب است که دربرگیرنده تکنیک و هیجان است. بسته به نوع فیلمی که در حال تهیه آن هستید ممکن است در حالی که در حال سقوط آزاد مشغول فیلم برداری باشید یا شاید هم در حال ضبط یک مصاحبه تلویزیونی باشید و همه چیز از قبل آماده شده و تنها کاری که لازم است انجام دهید فشردن دکمه ضبط است.

مهم نیست در حال ضبط چه ویدئویی و در چه شرایطی هستید، برای رسیدن به یک نتیجه عالی، 10 نکته ایی که در ادامه توضیح داده ایم را رعایت کنید:

1. دوربین را ثابت نگه دارید

در صورت امکان از سه پایه استفاده کنید. از بزرگنمایی و کوچک نمایی مداوم دوری کنید یا دوربین را به چپ و راست حرکت ندهید. به طور کلی ، فیلم ضبط شده باید بدون لرزش باشد: پس از بازگشت به اتاق تدوین، از خودتان تشکر خواهید کرد.

سه-پایه-دوربین

2. از نماهای مختلف فیلم بگیرید

برای هر صحنه یا رویدادی که از آن فیلم می گیرید ، حتماً زوایای مختلفی را بدست آورید تا در مراحل ویرایش، به گزینه های بیشتری دسترسی داشته باشید. به عنوان مثال ، اگر از یک اعتراضات خیابانی فیلمبرداری می کنید ، از زاویه های مختلف فیلم بگیرید: مثلا از بالای ساختمانی از جمعیت فیلم می گیرید ، سپس در نمای متوسط و کلوزآپ از چهره افراد فیلم گرفته و در هنگام تدوین از نماهای مناسب استفاده می کنید.

3. پس زمینه

هنگام مصاحبه یا سخنرانی ، مطمئن شوید که پس زمینه مناسبی دارید. می توانید دوربین را برای داشتن بهترین زاویه حرکت دهید ، همجنین می توانید سوژه را برای داشتن پس زمینه خوب حرکت دهید یا یک پس زمینه جدید ایجاد کنید. از خودتان بپرسید ، آیا این زمینه از نظر بصری “مناسب است؟

4. Timelapse

تایم لپس یکی از جذابترین و سرگرم کننده ترین راه ها برای ثبت یک پروسه یا داستان است. قبل از اینکه برای ضبط یک پروسه اقدام کنید، به این فکر کنید که آیا می توانید ان را در قالب تایپ لپس تهیه کنید؟ این روزها دوربین های فیلمبرداری امکان ضبط تایم لپس را به شما می دهند. اگر دوربین فیلم برداری شما دارای قابلیت تایم لپس نیست ، فقط دوربین را روی سه پایه تنظیم کنید و شروع به فیلم برداری از پروسه کنید. بعداً می توانید سرعت پخش فیلم را در تدوین افزایش دهید.

تایم-لپس

5. نورپردازی

همان قوانینی که در مورد عکاسی اعمال می شود ، در فیلمبرداری نیز حاکم است. همیشه مطمئن شوید که سوژه های شما از نور کافی برخوردار هستند.. به عنوان مثال ، یک موضوع مصاحبه را پشت به خورشید قرار ندهید. یا سوژه را زیر سایه ی یک درخت با پس زمینه صحنه ای روشن قرار ندهید.

6. پیش بینی

این یکی، از آن درسهایی است که تقریباً نمی توان آن را آموخت. این مهارتی است که هرچه بیشتر فیلم برداری کنید به طور غریزی در آن ماهرتر می شوید. هنگامی که چند “شات ناگهانی” را از دست دادید ، یاد می گیرید که به همه چیز توجه کنید. یک مثال ساده از این مورد، بازی بیس بال است. اگر می خواهید از بازیکنی که به توپ ضربه می زند فیلم بگیرید ، باید آن لحظه را پیش بینی کنید و ضبط را از چند ثانیه یا چند دقیقه قبل شروع کنید. هنگامی که متوجه شدید توپ زده شده است ، خیلی دیر است و شما یک شات مهم را از دست داده اید.

7. صحنه را مانند یک عکس، قاب کنید

اینجا جایی است که سلیقه و سبک هنری وارد عمل می شود ، اما به طور کلی از سبک های استاندارد کادر بندی و قانون یک سوم در عکاسی استفاده کنید.

قاب-دوربین

8. میکروفن شما کجاست؟

بسیاری از فیلمبرداران و فیلمسازان آماتور بودجه ایی برای یک میکروفن مناسب در نظر نمی گیرند و در هنگام تهیه فیلم های خود به میکروفن خود دوربین بسنده می کنند. در این صورت اگر کسی در حال صحبت است ، باید دوربین را خیلی به آن شخص نزدیک کنید در غیر اینصورت صدایی آزار دهنده خواهید داشت. واقعیت این است که ضبط صدای خوب کیفیت کار شما را چند برابر می کند. شما باید برخی از اصول صوتی مرتبط با فیلم برداری را یاد بگیرید.

9. برای گرفتن نمای بسته، بزرگنمایی نکنید

به طور کلی ، یک تصویر هنگام بزرگنمایی کیفیت خود را از دست می دهد. همچنین هنگام بزرگنمایی ، تصویر لرزش بیشتری خواهد داشت به خصوص اگر هنگام فیلم برداری دوربین را در دست خود گرفته باشید.. بنابراین هر زمان که لازم است ، به جای بزرگنمایی، به سمت سوژه حرکت کنید یا از آن فاصله بگیرید در این صورت فیلم شما بسیار تمیزتر و حرفه ای تر به نظر می رسد.

10- از پیش برنده نشوید (یا دوباره ، جلو بروید)

یک تمایل مشترکی که بین آماتورها وجود دارد، فیلم برداری از همه چیز و همه کس است. از آنجا که آنها نمی دانند چه کاری انجام می دهند ، بیش از حد اشتباه می کنند. به طور کلی ، دریافته ام که از هر یک ساعت فیلم ضبط شده ، در نهایت حدود یک دقیقه از آن در فیلم نهایی استفاده می شود. (بنابراین برای ده ساعت فیلمبرداری ، در نهایت با یک فیلم 10 دقیقه ای روبرو می شویم).


 

چگونه می توان ویدئوی جذابی ضبط کرد
نکات ارزشمند فیلم برداری

کپی ، کپی ، کپی – وقتی کار فیلم برداری را شروع می کنید و نمی دانید چه کاری انجام می دهید ، می توانید سبک شخص دیگری را که دوست دارید کپی کنید. مطالعه کنید ، بررسی کنید و دقیقاً کپی کنید! در نهایت ، شما شروع به ایجاد سبک خود خواهید کرد ، این کار یک روش عالی برای توسعه و یادگیری تکنیک های حرفه ای است.

تمرین ، تمرین ، تمرین – مانند هر حرفه دیگری ، فیلمبرداری هم از هزاران تکنیک تشکیل شده است که فقط با تمرین و تجربه قابل یادگیری است.

بهترین راه برای یادگیری، اشتباه کردن است!

شروع به فیلم برداری کنید!

همیشه مقدار زیادی باتری شارژ شده و نوار/کارت حافظه اضافی در دست داشته باشید.

سیم ها را پنهان کنید – آنها را از نظر دور کنید ، در غیر این صورت به نظر می رسد شلخته و غیرحرفه ای هستید.

نوشتن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.